De gevaren van psychiatrie

Deze pagina is bedoelt om de weg te wijzen naar eerlijke informatie over de gevaren van antidepressiva, verkeerde diagnoses, verkeerde behandelingen, het enorme verdienmodel en hopelijk om inzicht te geven waardoor je de kracht vind om deze schadelijke factoren uit je leven te bannen.

Video engels, dr. Peter R. Breggin over:

Medicijnen die bedoeld zijn om psychiatrische aandoeningen te verhelpen, beschadigen het brein. En zijn niet meer dan een chemische lobotomie

Zijn boek over afbouwen van psychiatrische middelen:

https://www.bol.com/nl/nl/p/psychiatric-drug-withdrawal/9200000001241618/?bltgh=rjQp1-OrE420gS32gNhGKw.4_12.13.ProductImage

Bekende Docu, engels:

Psychiatry, an industry of death:

Aldous Huxley schreef o.a. het boek Brave New World, waarin een maatschappij wordt beschreven waar geluk pijn en lijden heeft vervangen. Een samenvatting:

Een gelukkige wereld beschrijft een utopische, ironische en dubbelzinnige wereld waar de mensheid permanent gelukkig is, waar geen oorlogen of armoede en mensen zijn ongeremd, hebben een goed humeur, zijn gezond en technologisch Geavanceerd.De ironie van deze perfectie gecreëerd door de ‘Wereldstaat’, de regerende entiteit in deze gelukkige wereld, is de toepassing van maatregelen die het gezin, culturele diversiteit, kunst, wetenschap, literatuur, religie en filosofie.

audiobook Brave New World by Aldous Huxley

Dit boek maakt meer duidelijk dan de bekendere dystopische romans 1984 en animal farm van Orwell. Al zou iedereen al deze boeken moeten lezen, al is het maar om plezier in literatuur te ontwikkelen.

Maar als het gaat om een wereld waarin mensen geluk dmv onderdrukking met chemische middelen proberen te verkrijgen, de psychiatrie, is Brave new world de perfecte analogie om de gevaren ervan te beseffen.

Nederlandse uitgave:

https://www.bol.com/nl/nl/p/brave-new-world-nederlandse-editie/9200000071837063/?bltgh=qrdn4g-0f9Bn6i4yIlpHOw.2_32.37.ProductImage

%d bloggers liken dit: