Op vakantie in Australië

In barre tijden, zoals de huidige, is het verdraaid lastig om positief en goedgezind in het leven te blijven staan. Er zijn allerlei methoden om deze realiteit te verdragen, vermijding en vertier lijken op dit gebied winnaars te zijn. Ook ik maak er regelmatig gebruik van, en op een dag als vandaag was het ook de enige remedie om fatalisme de deur uit te trappen. Ik koos voor Google Earth. Reizen vanaf mijn bank is een favoriet tijdverdrijf. Vandaag was ik, geheel ongepland, in Australië. Ik haat die all-in reizen waarbij je je resort niet verlaat en iedere ochtend de race naar het zwembad maakt om een lelijke witte Hartman-stoel te claimen. Ik ben een echte avonturier wat dat betreft.

Hierbij mijn vakantiekiekjes:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: