Mika

[All pictures/video’s about Mika are my own (and hers)]

‘Meet Mika!’ is een videoproject over het leven van Mika. Een elfjarige poes, de koningin van dit huishouden.

Onlangs overleed mijn andere kat, Tesla, na een kort maar hevig ziekbed. Ik mis hem maar we hebben het samen heel fijn gehad. Mijn enige spijt is dat ik niet nóg intensiever heb genoten van zijn aanwezigheid. Vanuit die gedachte ben ik dit videoproject gestart. Zodat Mika haar verdiende fame krijgt en we samen nog hechter worden. Door haar met korte clips te vereeuwigen hoef ik op een dag, die zeker zal aanbreken, geen spijt te hebben dat ik meer samen had willen doen.

Mika is een echte lady. Ze laat het direct weten als er iets moet gebeuren. We hebben er lang over gedaan om elkaar te leren begrijpen, nu we dat doen zijn we dikke vriendjes geworden. Ik geniet van haar en zij leert mij genieten.

‘Meet Mika!’ fleurt je dag op in minder dan een minuut. Haar kattenwijsheid is een inspiratiebron.

3 gedachten over “Mika

 1. Ik zag een leuk filmpje van Mika en haar nieuwe gordijntjes…kan ik niet reageren!! WAUW wat cool! had ik willen schrijven…so you know…

  Like

 2. Ik ook. Maar het is wel heel mooi afgelopen. Een samenwerking die je niet verwacht tussen mens en dier. Ik mail je👍

  Geliked door 1 persoon

 3. Och, ik had gehoopt op beter nieuws over Tesla….
  Dikke knuff voor jou Dysto en heerlijk dat je geniet van Mika.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: